Jelentkezz önkéntesnek a Motiváció Műhely csapatába!

Mentorokat keresünk a Hallgatói Mentorprogramba, valamint balástyai és szegedi tanodáinkba!

„Szeretem azt a tudatot, hogy úgy fekszem le este, hogy tudom, valamit adtam át, meg átgondolom, hogy mit kaptam.” – egy mentor

Programjainkban többnyire hátrányos helyzetű gyerekekkel foglalkozunk. Ha szeretnél nekik örömet okozni, ha úgy érzed képes vagy segíteni, ha szeretnél hozzájárulni sikereikhez, magad is sikereket elérni, köztünk a helyed!

A Hallgatói Mentorprogramba, valamint tanodáinkba (Balástya, Szeged) a gyerekekkel való foglalkozásra keresünk egyetemi hallgató önkénteseket. Elsősorban segítő szakmát tanuló hallgatókat (pl. tanító, pedagógus, szociális munkás, pszichológus, szociálpedagógus) keresünk, ugyanakkor számos további kompetencia (pl. kommunikáció és marketing, jog, rendezvényszervezés) hasznos lehet számunkra, egyesületünk működése során.

Önkéntességed során rengeteg örömet, tapasztalatot, tudást szerezhetsz, melyet később a munkaerőpiacon hasznosíthatsz, akárcsak ingyenes képzéseinket.

Vedd figyelembe, hogy annak érdekében, hogy tudj nálunk önkéntesként dolgozni, két harminc órás,  engedélyezett képzésünkön is részt kell majd venned. Ezek a képzések módszertani, valamint esélyegyenlőségi tudást adnak át számodra.

Az első képzés ideje: 2018.02.24-02.25, valamint 03.03

Várjuk jelentkezésedet 2018. február 20-ig.

A felvételi elbeszélgetés időpontja: 2018.02.21

Jelentkezés lépései:

Töltsd ki a lap alján található Fényképes önéletrajzot (Ne felejtsd el a fényképet!)

Küldd el a kelemen.valeria@motivaciomuhely.hu címre

Majd várunk egy közös beszélgetésre.

Töltsd le az önéletrajz sablont ide kattintva!