A „Ne rizsázz!” program a Motiváció Műhely szövegértés-fejlesztő kezdeményezése.

„A Ne rizsázz!” program felvételt hirdet! A programba első körben csak azoknak a tanulóknak van lehetőségük bekerülni, akik részt vettek a Motiváció Ösztöndíjprogramban és Szegedre járnak iskolába.

Jelentkezési szándékod, kérjük e-mailben jelezd az alábbi e-mail címen: csempesz.peter@gmail.com

A Ne rizsázz! program keretében alapvetően kétféle tevékenységre nyílik majd lehetőség:

– lesz lehetőség tanulni és
– folytatni szeretnénk a szövegértés-fejlesztést

A jelentkezés nem jelenti, hogy biztosan felvételt nyersz a programba! A programba jelentkező tanulók számára felvételit hirdetünk, melynek időpontja: 2015. március 14. (szombat). A felvételin való részvétel minden jelentkező számára kötelező!

Aki nem tud megjelenni ezen a napon, pótfelvételizhet: 2015. március 21-én, de csak akkor, ha legkésőbb 2015. március 13-ig jelezte, hogy 14-én nem tud jönni.

A felvételi során NEM a tanulók képességeit fogjuk mérni és nem befolyásolja a felvételt a tanulók iskolai eredményessége sem. A felvételi célja elsősorban a tanulók és a program céljainak összehangolása, a közös munka tervezése.

A foglalkozások mindig keddenként lesznek. A felvételin sikeresen megfelelt tanulók számára a Ne rizsázz program első alkalma előreláthatólag 2015. március 24-én kedden lesz.

A jelentkezni vágyó tanulókkal szembeni elvárásaink:

– a tanulóknak önként kell jelentkezniük, fontos, hogy ne (csak) a szülő szorgalmazza a részvételt
– a tanulóknak részt kell venniük a felvételin
–  tanulóknak vállalniuk kell, hogy rendszeresen járni fognak a foglalkozásokra

A programban való részvétel természetesen minden tanuló számára ingyenes. A programban részt vevő tanulók NEM részesülnek ösztöndíjban (hiszen egyelőre nincs donorunk). A program működtetését elsősorban a finanszírozás bizonytalanságai miatt egyelőre a tanév végéig, vagyis 2015 júniusáig tudjuk vállalni.

Ne rizsázz!

Ne rizsázz!