Ha támogatni szeretnél minket, vásárolj termékeinkből.

Vásárlási szándékodat kérünk, hogy jelezd az info@motivaciomuhely.hu email címen.

Pólók – 3000 FT

Vásárolj egy általunk tervezett és készített pólót!

polok

Mentortársas – 10.000 FT

Tudod, hogy milyen hátrányai vannak a magyar iskolarendszerben egy szegény családból érkező gyermeknek? A Mentortársassal egy hátrányos helyzetű diák bőrébe bújva, mentorod segítségével igyekezhetsz minél magasabb végzettséget szerezni. További információ a játékról.

Mentortársas

Rendszerhiba – 10.000 FT

Rendszerhiba társasjátékunk segítségével a játékosok egy elképzelt településen kell, hogy kijavítsák az oktatási rendszer hibáit. Minden játékos megtapasztalhatja, hogy az esélyegyenlőség megteremtése számos szereplő együttműködésével valósulhat csak meg, ugyanakkor nem lehetetlen megvalósítani. A játékosok különböző szerepeket vesznek fel (polgármester, civil, igazgató, pedagógusképző, példakép, pedagógus, mentor), és közösen, egymással együttműködve játszanak a cél (a településen lévő szegregáció felszámolása) elérése érdekében. További információ a játékról.

Rendszerhiba

SZITU – 7.500 FT

SZITU című kártyajátékunkkal egy elképzelt, közös osztálykirándulás történéseit eleveníthetjük fel, mely történések között természetesen problémák is adódtak. Felismerjük-e, hogy mi volt a probléma, és hogy ez milyen érzelmeket váltott ki belőlünk? További információ a játékról.

szitu

Vásárlási szándékodat kérünk, hogy jelezd az info@motivaciomuhely.hu email címen!