Ha támogatni szeretnél minket, vásárolj termékeinkből.

Vásárlási szándékodat kérünk, hogy jelezd az info@motivaciomuhely.hu email címen.

Pólók – 3000 FT

Vásárolj egy általunk tervezett és készített pólót!

polok

SorbaSzeded – 3.500 FT

A SorbaSzeded kooperatív játékban a játékosoknak közösen kell kirakniuk egy sort a szegedi szimbólumokat ábrázoló kártyákból. A játékosoknak saját, titkos célja van, de akkor nyernek, ha mindegyikük célja teljesül. A játék során kialakuló beszélgetést, közös stratégiaalkotást meglepetésszerű csavarok színesítik, ez teszik a játékot igazán szórakoztatóvá.

Árral Szemben – Mentsétek meg Szegedet – 12.000 FT

Az Árral Szemben – Mentsétek meg Szegedet! című kooperatív társasjátékkal a szegedi Nagy Árvíznek állítunk emléket. A játékosoknak együtt kell működniük, különféle stratégiai döntések és feladványok megoldásán keresztül, hogy megmentsék a Tisza áradásától a várost. A játékot elsősorban szegedieknek, Szegeden tanulóknak ajánljuk, mivel megítélésünk szerint a városhoz kötődők számára izgalmasak igazán a lokálpatrióta utalások, információk.

SZEDED – 4800 FT (magyar és angol változatban is!)

Szeged városhoz kapcsolódó szimbólumokat ábrázoló SZEDED kártyajáték a koncentrációt, gyorsaságot, illetve a kreativitást díjazza. Ehhez a társashoz hat játékvariációt határoztunk meg, melyből négy a gyors reakciókat, szimbólumok összepárosítását díjazza, kettőben pedig szegedi szimbólumokhoz kapcsolódóan kell történeteket kitalálni, elmesélni.

Mentortársas – 10.000 FT

Tudod, hogy milyen hátrányai vannak a magyar iskolarendszerben egy szegény családból érkező gyermeknek? A Mentortársassal egy hátrányos helyzetű diák bőrébe bújva, mentorod segítségével igyekezhetsz minél magasabb végzettséget szerezni. További információ a játékról.

Rendszerhiba – 10.000 FT

Rendszerhiba társasjátékunk segítségével a játékosok egy elképzelt településen kell, hogy kijavítsák az oktatási rendszer hibáit. Minden játékos megtapasztalhatja, hogy az esélyegyenlőség megteremtése számos szereplő együttműködésével valósulhat csak meg, ugyanakkor nem lehetetlen megvalósítani. A játékosok különböző szerepeket vesznek fel (polgármester, civil, igazgató, pedagógusképző, példakép, pedagógus, mentor), és közösen, egymással együttműködve játszanak a cél (a településen lévő szegregáció felszámolása) elérése érdekében. További információ a játékról.

Rendszerhiba

SZITU – 7.500 FT

SZITU című kártyajátékunkkal egy elképzelt, közös osztálykirándulás történéseit eleveníthetjük fel, mely történések között természetesen problémák is adódtak. Felismerjük-e, hogy mi volt a probléma, és hogy ez milyen érzelmeket váltott ki belőlünk? További információ a játékról.

szitu

 

Steigler Anett és Szénási Szilvia Krisztina (2022, szerk.): Ismerkedés önmagammal. Önismeret-fejleszető módszertani kézikönyv. – 3.500 FT

 

Önismereti kiadvány

 

Fejes József Balázs és Szűcs Norbert (2018, szerk.): Én vétkem. Helyzetkép az oktatási szegregációról – 3.000 FT

 

Fejes József Balázs, Lencse Máté és Szűcs Norbert (2016, szerk.): Mire jó a tanoda? A TanodaPlatform keretében összegyűjtött innovációk, kutatások, történetek – 3.000 FT

Vásárlási szándékodat kérünk, hogy jelezd az info@motivaciomuhely.hu email címen!