Miért pont a Motiváció?

…mert célunk egy olyan társadalom, ahol mindenki ugyanolyan esélyekkel indul az életben.

…mert több éve tartó munkánk során látjuk, hogy a gyerekek a foglalkozásainknak is köszönhetően iskolai és iskolán kívüli sikereket érnek el.

…mert képzéseinkről nyitottabban gondolkodó emberek mennek ki, akik egy be- és elfogadó társadalmat építenek.

…mert tudományos munkáinknak köszönhetően innovatív pedagógiai módszereket dolgozunk ki és segítséget nyújtunk a témával foglalkozóknak.

Támogatásod felajánlásához a következőket kell tenned:

Az adóbevallásod kétféleképpen nyújthatod be: elektronikus, vagy postai úton. Amennyiben rendelkezel ügyfélkapuval, a legegyszerűbb, ha az elektronikus utat választod adóbevallásod és a hozzá tartozó adó 1%-ról rendelkező nyilatkozat leadására.

Elektronikus úton a következőképpen tudod felajánlani:

  1. Lépj be az eszja.nav.gov.hu oldalra
  2. Nyisd meg az adó 1%-ról rendelkező felületet
  3. Keresd ki a listából a Motiváció Oktatási Egyesületet, vagy írd be az adatainkat:

 

MOTIVÁCIÓ OKTATÁSI EGYESÜLET

ADÓSZÁM: 18288494-1-06

 

  1. Nyomd meg a beadás gombot

Az adó 1%-áról rendelkező nyilatkozat postai úton történő beküldésének menete pedig a következő:

  1. Töltsd ki a személyijövedelemadó-bevallással együtt, az 21EGYSZA nyomtatványt, amit itt megtalálsz: https://nav.gov.hu/nyomtatvanyok/letoltesek/nyomtatvanykitolto_programok/nyomtatvanykitolto_programok_nav/21egysza
  2. Írd be a személyes adataid és a támogatni kívánt szervezet adatait. Ha minket választanál, abban az esetben a következőt:

MOTIVÁCIÓ OKTATÁSI EGYESÜLET

ADÓSZÁM: 18288494-1-06

  1. Ha a munkáltató vállalja a nyilatkozatok összegyűjtését, 2023. május 10-ig lezárt borítékban le kell adnod a munkáltatónak. A borítékon a leragasztás helyén szerepelnie kell a felajánló aláírásának.
  2. Ha nem a munkáltatód gyűjti össze, akkor juttasd el a NAV-nak 2023. május 20-ig.
  3. januárjától a NAV honlapján megtekinthető, hogy az általad idén megjelölt kedvezményezett részesült-e a felajánlott 1%-os összegből. Ha elektronikus tárhellyel rendelkezel, a NAV elektronikusan is értesít a felajánlott összeg kiutalásáról.