Jelentkezz önkéntesnek a Motiváció Műhely csapatába!

Mentorokat keresünk tanodáinkba!

„Szeretem azt a tudatot, hogy úgy fekszem le este, hogy tudom, valamit adtam át, meg átgondolom, hogy mit kaptam.” – egy mentor

Programjainkban többnyire hátrányos helyzetű gyerekekkel foglalkozunk. Ha szeretnél nekik örömet okozni, ha úgy érzed képes vagy segíteni, ha szeretnél hozzájárulni sikereikhez, magad is sikereket elérni, köztünk a helyed!

Tanodáinkba (Balástya, Baks, Szeged, Ópusztaszer, Pusztaszer) gyerekekkel való foglalkozásra keresünk egyetemi hallgató önkénteseket. Elsősorban segítő szakmát tanuló hallgatókat (pl. tanító, pedagógus, szociális munkás, pszichológus, szociálpedagógus, közösségszervező) keresünk, ugyanakkor számos további kompetencia (pl. kommunikáció és marketing, jog, rendezvényszervezés) hasznos lehet számunkra egyesületünk működtetésében.

Önkéntességed során rengeteg örömet, tapasztalatot, tudást szerezhetsz, melyet később a munkaerőpiacon hasznosíthatsz, akárcsak ingyenes képzéseinket.

Vedd figyelembe:  annak érdekében, hogy önkéntesként tudj velünk dolgozni, két harmincórás képzésünkön is részt kell majd venned. Ezek a képzések módszertani (szövegértés-fejlesztés), valamint esélyegyenlőségi tudást kínálnak számodra. A későbbiekben további képzéseken is részt vehetsz (pl. társasjáték-pedagógia), de ezek teljesítése már opcionális.

Az első képzés várható ideje: 2021. 10.01-03

Várjuk jelentkezésedet 2021. szeptember 17-ig!

Jelentkezés lépései:

(1) Töltsd ki a lap alján található önéletrajzot. (Ne felejtsd el a fényképet!)

(2) Küldd el a mutier.uszama@motivaciomuhely.hu címre.

(3) Gyere el a közösen egyeztetett időpontban a személyes felvételi elbeszélgetésre. A beszélgetés előtt egy prezentáció segítségével részletesen tájékoztatunk az előtted álló feladatokról és a mentori munka lehetséges formáiról. A felvételi elbeszélgetésen a motivációdról, tapasztalataidról kérdezünk, s megpróbáljuk közösen kitalálni, hogyan tudnánk együttműködni.

Töltsd le az önéletrajz sablont ide kattintva!