Motiváció Közösségi Tér

A Motiváció Műhely egy olyan közösség, amelynek tagjaiként egy szolidáris, nyitott, fenntarthatóan működő, igazságos társadalomért dolgozunk. Kiemelt célunk a társadalmi párbeszéd támogatása, a különböző társadalmi csoportokkal szembeni előítéletek, sztereotípiák, tévhitek lebontása, valamint az esélyegyenlőség előmozdítása. Fontos számunkra az aktív állampolgárság és a társadalmi felelősségvállalás gondolatának terjesztése. Tenni szeretnénk a környezettudatos gondolkodás és cselekvés előmozdításáért, lényegesnek tartjuk a klímaváltozás problémájának társadalmi tudatosítását, mely magában foglalja a komplex jelenség megismertetését, megoldások generálását, illetve a jövőben várható természeti, társadalmi és gazdasági változásokra való felkészülés és adaptáció támogatását. Lokálpatrióta közösségként közvetlen környezetünkre, városunkra is hatást szeretnénk gyakorolni, még élhetőbbé, szerethetőbbé téve Szegedet. Közösségeket szeretnénk építeni, s részt vállalunk a helyi civil szféra szervezésében, megerősítésében.

Közösségi terünket a fenti célok előmozdítása érdekében hoztuk létre.

A Motiváció Közösségi Tér egy olyan befogadó helyszín, mely nem csupán a Motiváció Műhely eseményeinek ad otthont, hanem további civil szervezetek, informális csoportok számára is infrastruktúrát biztosít.

A közösségi tér hatékony és fenntartható használata közös érdek, ezért együttműködési szándék esetén több csomag közül választhatsz (pro bono, civil, teljes, támogatói). Kérjük, hogy azt a kategóriát válaszd, ami a valós helyzetedet jellemzi, és csak annyi időre foglald le a helyet, amennyire valóban szükséged van. A helyszín használatának lehetősége nem automatikus, arról a Motiváció Műhely munkatársai döntenek, mérlegelve az esemény célját, egyéb rendezvények idősávját és a helyszín minél szélesebb körű igénybevételének lehetőségét. Fenntartási szempontok miatt a pro bono és a civil csomag felhasználását szervezetenként korlátozhatjuk

A Motiváció Közösségi Tér használatának lehetőségét olyan partnerek, illetve események számára tartjuk fenn, akik/amik értékrendje nem ellentétes a Motiváció Műhely által képviselt értékekkel (lásd: első bekezdés). Az együttműködést megtagadjuk, amennyiben a tervezett eseményt az emberi méltóságra, kisebbségi csoportokra nézve sértőnek találjuk.

A közösségi tér használatára vonatkozóan a helyszínt használó csoport, szervezet, képviselője, vagy a szervezendő a program felelőse megállapodást köt a Motiváció Egyesülettel, melyben rögzítjük a helyszínhasználat és rendezvényszervezés legfontosabb szabályait, illetve az egymással szembeni elvárásokat.

A közösségi teret igényeitek szerint rendezhetitek be, legfeljebb 5 db tréningasztal és 80 db szék felhasználásával, legyen szó nagy közös megbeszélésről, tervezésről; frontális előadásról; vagy interaktív, kisebb csoportokban zajló workshopról. A projektoros kivetítési lehetőség, HDMI bemenettel rendelkező laptophoz egyszerűen csatlakoztatható. A nagyterem maximum 80 fő befogadására, a kisebb helyiség maximum 20 fő befogadására képes. A két helyiség egybe nyílik, így jellemzően nem tud két program párhuzamosan megvalósulni.

A Motiváció Műhely eszközeinek használata megállapodás függvénye.

A bérlésről szóló végszámlára rendezvényszervezés, programszervezés, animáció tevékenységek számlázását tudjuk vállalni.

Igénybe vehető csomagok

Pro bono:

A Motiváció Közösségi Tér minden hónapban lehetőséget biztosít a tér ingyenes használatra, melyet olyan szervezetek tudnak igénybe venni, akik önkéntes alapon, saját költségből, vagy alacsony finanszírozásból működő szervezetek, informális csoportok. A pro bono óraszámok igénybevételekor a közösségi térben rendelkezésre álló bútorok, kivetítő használható, a megállapodás azonban nem tartalmazza az irodai eszközök használatát (pl.: papír, írószerek), illetve a konyhai fogyasztást (kávé, tea, élelmiszerek), de a konyhai felszerelés használata annak rendeltetésszerű használata és felelősségvállalás mellett megengedett.

Kereskedelmi tevékenység a Közösségi Térben a pro bono csomag igénybevételével nem folytatható (adománygyűjtő láda kihelyezése viszont igény esetén megengedett).

Civil ár:

A civil szervezetek számára képzett ár közös megegyezésen alapszik az adott szervezettel, melynek alapja a civil szervezet lehetősége a finanszírozásra. A civil áron történő igénybevétel esetén a közösségi térben rendelkezésre álló bútorok, kivetítő használható, a megállapodás azonban nem tartalmazza az irodai eszközök használatát (pl.: papír, írószerek), viszont tartalmazza a konyhai kávé és tea fogyasztást, illetve a konyhai felszerelés használata is megengedett annak rendeltetésszerű használata és felelősségvállalás mellett.

Kereskedelmi tevékenység a Közösségi Térben a civil csomag igénybevételével folytatható (illetve adománygyűjtő láda kihelyezése igény esetén megengedett).

Fenntartási szempontok miatt a pro bono és a civil csomag felhasználását szervezetenként korlátozhatjuk.

Teljes és Támogatói ár:

Ha teheted, támogasd munkánkat a teljes rendezvényszervezési költség megfizetésével!

A teljes árú és támogatói csomagok díjait olyan szervezetek számára képeztük, akik rendelkeznek elegendő forrással, melyből a rendezvényszervezés, terembérlés díját finanszírozni képesek.

A közösségi tér fenntartása közös érdek!

Amennyiben lehetőséged van támogatni a munkánkat, kérjük, hogy tedd meg – ezzel más, kisebb szervezeteket is segítve, akik nem tehetik meg, hogy megfinanszírozzák a helyszín használatát!

 

Teljes ár

Időtartam és árak:

1-2 óra: 12 000 Ft

3-6 óra 8000 Ft/óra

6 óra felett 7000 Ft/óra

 

Támogatói

Időtartam és árak:

1-2 óra: 15 000 Ft

3-6 óra 9500 Ft/óra

6 óra felett 8000 Ft/óra

 

Szolgáltatásainkról a kozossegiter@motivaciomuhely.hu címen, vagy +36 20 546 8279-es telefonszámon érdeklődhetsz!