Jelentkezz a Motivációhoz fenntartható divat önkéntesként, ha

  • érdekel a fenntartható divat, az újrahasznosítás és a reciklálás.
  • szívesen ötletelnél olyan kampányokon, melynek középpontjában a fenntarthatóság és a környezetvédelem áll.
  • szeretnéd velünk együtt felépíteni a Motiváció közösségi adományvásárainak működését a szortírozástól, az árazáson át, akár a kommunikációig.
  • szívesen valósítanál meg környezeti fenntarthatósággal kapcsolatos projekteket, programokat és ehhez bátran használhatod a fantáziádat.

 

A nálunk töltött időszakban lesz egy koordinátorod, aki tartja veled a kapcsolatot és azon dolgozik, hogy olyan feladatot kapj, ami illik hozzád, valamint elkészíti ehhez a beosztásodat. Emellett szeretnénk, hogy a nálunk eltöltött idő hasznos legyen számodra, így figyelni fogunk arra, hogy fejlődni tudj és jól érezd magad a Motiváció csapatában, ahol számos munkatárs és önkéntes, más-más területeken dolgozik azért, hogy egy jobb világban éljünk!

 

Ha fenntartható divat önkéntes leszel,

  • Fő feladatod lesz, hogy segíts nekünk havonta 2-3 alkalommal a beérkezett adományokból (ruhák, könyvek) kiválogatni a legmenőbb darabokat és meghatározni azok árát.
  • az online kapcsolattartáson felül heti rendszerességgel kb. 1 órás találkozókon kell részt venned, ahol megbeszéljük az aktuális feladatokat, vagy a csapat bármilyen egyéb igényét.
  • Nagyon örülünk, ha részt veszel a vásár kommunikációs kampányában és egyéb előkészítő feladatokban.

 

Ahhoz, hogy igazán hasznos tudásra tegyél szert, arra kérünk, hogy minimum félév nálunk töltött idővel tervezz! Cserébe olyan kampányokban vehetsz részt, melyek során többet tudhatsz meg a bázisépítésről, adománygyűjtésről, közösségszervezésről, bevonásról és egy civil szervezet fenntartható működéséről.

 

Jelentkezési határidő: 2024.05.10.

 

Jelentkezés lépései:

 

(1) Töltsd ki a lap alján található önéletrajzot! (Ne felejtsd el a fényképet!)

 

(2) Küldd el a madi.szilvia@motivaciomuhely.hu címre!

 

(3) Gyere el a személyes felvételi elbeszélgetésre és ismerjük meg egymást!

 

A beszélgetés előtt egy prezentáció keretében részletesen tájékoztatunk az előtted álló feladatokról és a mentori munka lehetséges formáiról. A felvételi beszélgetésen a motivációdról, tapasztalataidról kérdezünk, s megpróbáljuk közösen kitalálni, hogyan tudnánk együttműködni.

 

Töltsd le az önéletrajz sablont ide kattintva!