Jelentkezz a Motivációhoz közösségszervező önkéntesként, ha

  • szívesen részt vennél egy esélyegyenlőséggel, fiatalok támogatásával, közösségépítéssel foglalkozó civil szervezet projektjeinek, kommunikációs kampányainak megálmodásában és megvalósításában.
  • egyetértesz a céljainkkal és segítenél terjeszteni mások körében is, legyen szó oktatási esélyegyenlőségről, civil, vagy közéleti témákról (természetesen mindenre alaposan felkészítünk).
  • szeretsz társasjátékozni és szívesen tanulnál meg újakat (melyhez több mint 400 társasból válogathatsz).
  • imádsz szervezkedni és szívesen segíted a munkánkat tematikus kampányaink megvalósításában, hogy a számunkra fontos ügyek minél többekhez elérjenek.
  • szívesen valósítanád meg saját programötleteidet, amihez infrastruktúrát biztosítunk.

 

A nálunk töltött időszakban lesz egy koordinátorod, aki tartja veled a kapcsolatot és azon dolgozik, hogy olyan feladatot kapj, ami illik hozzád, valamint elkészíti ehhez a beosztásodat. Emellett szeretnénk, hogy a nálunk eltöltött idő hasznos legyen számodra, így figyelni fogunk arra, hogy fejlődni tudj és jól érezd magad a Motiváció csapatában, ahol számos munkatárs és önkéntes, más-más területeken dolgozik azért, hogy egy jobb világban éljünk!

 

Ha közösségszervező önkéntes leszel,

  • maximum heti néhány órában kell dolgoznod a felmerülő feladatok függvényében, de a kapcsolatot folyamatosan tartjuk veled, hogy közösen ötletelhessünk kampányokról, programokról, cselekvést igénylő ügyekről.
  • az online kapcsolattartáson felül heti rendszerességgel kb. 1 órás találkozókon kell részt venned, ahol megbeszéljük az aktuális feladatokat, projekteket, vagy a csapat bármilyen egyéb igényét.
  • megbízható, felelősségteljes, segítőkész csapattagként kell segítened a közös munkát, de nagyon örülünk, ha proaktív és kreatív is vagy.

Ahhoz, hogy igazán hasznos tudásra tegyél szert, arra kérünk, hogy minimum félév nálunk töltött idővel tervezz! Cserébe olyan kampányokban vehetsz részt, melyek során többet tudhatsz meg a bázisépítésről, adománygyűjtésről, közösségszervezésről, bevonásról és egy civil szervezet kommunikációjának működéséről.

 

Jelentkezési határidő: 2024.05.10.

 

Jelentkezés lépései:

 

(1) Töltsd ki a lap alján található önéletrajzot! (Ne felejtsd el a fényképet!)

 

(2) Küldd el a madi.szilvia@motivaciomuhely.hu címre!

 

(3) Gyere el a személyes felvételi elbeszélgetésre és ismerjük meg egymást!

 

A beszélgetés előtt egy prezentáció keretében részletesen tájékoztatunk az előtted álló feladatokról és a mentori munka lehetséges formáiról. A felvételi beszélgetésen a motivációdról, tapasztalataidról kérdezünk, s megpróbáljuk közösen kitalálni, hogyan tudnánk együttműködni.

 

Töltsd le az önéletrajz sablont ide kattintva!